Tilaus- ja toimitusehdot / Lalupate Oy / Lalupate Urns

Tilausehdot

Lalupate Oy:n verkkokaupassa tilauksen tehdessään asiakas hyväksyy nämä tilaus- ja toimitusehdot sitoutuen noudattamaan niitä.

Verkkokaupassa asioivan henkilön on oltava vähintään 18-vuotias, muutoin häneltä vaaditaan holhoojan allekirjoittama suostumus ostosten tekemiseen.

Näitä tilaus- ja toimitusehtoja noudatetaan vain Suomen sisällä toimitettavissa, Lalupate Oy:n verkkokaupassa tehdyissä tilauksissa. Muihin maihin tilattaessa tulee asiakkaan olla meihin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.

Hinnat

Hintamme sisältävät arvonlisäveron 24 %. Pidätämme oikeuden hintojen ja tuotetietojen muutoksiin. Tuotteen kohdalla on merkintä siitä, onko kyseessä yksittäis- vai pakettihinta. Käytännön syistä esimerkiksi lampunvarjostimet on kuvattu johdon ja lampun kanssa, mutta hinta on merkitty vain varjostimelle.

Tuotekuvat

Koska tuotteemme ovat luonnonmateriaaleista käsin tehtyjä, ne ovat kaikki yksilöitä, pienin sävy-, muoto- ja kokovaihteluin. Verkkokaupan kuvat edustavat parhaansa mukaan kulloinkin kyseessä olevia tuotteita. Myös teknisistä syistä johtuen tuotteen todellinen väri saattaa hieman erota verkkokaupassa esillä olevan tuotekuvan väreistä. Tarkempia tietoja tuotteista voi kysyä sähköpostitse tai puhelimitse.

Maksutavat

Verkkokaupan kaikki ostokset maksetaan Checkout Finland Oy:n tarjoaman palvelun kautta. Tilauksen voi maksaa tällä hetkellä verkkopankissa. Mahdollisuus luottokorttimaksuihin tulee mahdollisiksi kuluvan lokakuun aikana.

Toimitustavat ja maksut

Toimitustavaksi asiakas voi tilausta tehdessään valita Itella Posti Oy:n tai noudon myyjän toimipisteestä.

Tilatut tuotteet voi noutaa maksutta myyjän toimipisteestä Helsingissä. Noudosta sovitaan erikseen puhelimitse tai sähköpostitse. Toimipiste: Lalupate Oy (Herttoniemi), Sahaajankatu 20 A 1.krs. puh. 0400 476 115, e-mail riitta.reinila@lalupate.inet.fi.

Postin kautta lähetettävien tilausten toimitusmaksu on 9,90 € alle 2 kg paketeille ja alle 5 kg paketeille 11,90 €. Paino määrää toimitusmaksun suuruuden painavammille paketeille.
Postista noudettavista lähetyksistä posti ilmoittaa asiakkaalle kerran. Mikäli lähetystä ei noudeta, sitä säilytetään postissa saapumisviikon lisäksi yksi kalenteriviikko, jonka jälkeen se palautetaan Lalupate Oy:lle. Mikäli Postista noutamaton lähetys palautetaan Lalupate Oy:lle, emme toimita uusia tilauksia ko. tilaajalle ennen asian selvittämistä.

Toimitusaika

Varastossamme olevat tuotteet toimitamme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään viikon kuluessa tilauksesta. Mikäli tuote on loppunut varastostamme, ilmoitamme siitä asiakkaalle tilauksen yhteydessä annettuun puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen. Matkoilla ollessamme toimitusaika on n. 1-4viikkoa. Matkojemme ajankohdista ilmoitamme yrityksemme kotisivulla www.lalupate.fi.

Tilattujen tuotteiden pakkaaminen

Pyrimme tuotteiden pakkaamisessa ympäristöystävällisyyteen huolehtien kuitenkin ensisijaisesti pakkauksen kestävyydestä. Pakkauksissa käytämme mahdollisuuksien mukaan saatavilla olevia kierrätysmateriaaleja, kuten esimerkiksi muiden yritysten pahvilaatikoita, kuoria sekä yritykseemme tulleista tuotteista ylitse jääneitä muovipusseja.

Vaihto-ja palautusoikeus

Jos tuote ei vastaa asiakkaan odotuksia, on asiakkaalla oikeus vaihtaa tuote tai purkaa kauppa ilmoittamalla siitä kauppiaalle 14 päivän kuluessa toimituksen saapumisvahvistuksesta. Tuote on palautettava Lalupate Oy:lle käyttämättömänä ja vahingoittumattomana alkuperäispakkauksessaan.

Palautettavan tuotteen mukaan asiakkaan tulee liittää saatekirje, josta ilmenee selitys tuotteen palauttamisen syistä sekä osoite- tai tilitiedot vaihtotuotteen lähetystä tai palautetun tuotteen hyvitystä varten. Selityksen sekä tiedot voi myös lähettää sähköpostilla osoitteeseen riitta.reinila@lalupate.fi, jolloin sähköpostiin tulee liittää selkeästi tilauksen numero.

Kun palautettava tuote on saapunut myyjälle ja myyjä on tarkastanut ja hyväksynyt sen, maksetaan hyvitys tuotteen myyntihetken hinnasta sekä kohtuulliset ja välttämättömät postitus-/palautuskulut asiakkaan ilmoittamalle tilille.

Tilauksesta tehdyillä yksittäistuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta!